Recaptes Banc Aliments Girona

Telfons (de 9:30 a 17:30):
972 214 817 - 627 525 317
voluntarisgr@bagirona.org

Catal   Castellano

Gran Recapte
20 al 21 de novembre 2020

Estimaci de resultats, diumenge 22.11:
- S'han recollit 200.000 euros online
- En els punts de recollida s'ha obtingut un 40% del valor dels aliments recollits l'any passat
- Grcies a tots, donants i collaboradors!

Recordeu que es poden fer donacions online o a travs de bizum al 00929 fins el 16 de desembre

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya s una campanya de recollida d'aliments bsics per aconseguir que les persones ms necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentria. El 5,7 % de la poblaci de Catalunya est en situaci de pobresa severa i amb motiu de la pandmia el percentatge encara est augmentant ms. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat.

Aquest Gran Recapte 2020 ser diferent i no hi haur recollida fsica ni posterior classificaci d'aliments. Durant tota la setmana del 16 al 21 de novembre i especialment el divendres 20 i el dissabte 21, les persones que vagin als supermercats i altres punts de venda, podran comprar vals que els facilitaran a les caixes, a favor del Banc dels Aliments.

Donada l'actual situaci de la pandmia, la direcci del Banc dels Aliments de Girona ha decidit, al igual que algunes cadenes d'alimentaci, no posar voluntaris als punts de recollida. Agram la disposici de totes les persones que ja s'havien apuntat per informar als supermercats de la modalitat de recollida d'aquest any i esperem comptar amb ells el proper any.


             Suspesa la participaci de voluntaris, per la Covid-19

bizum bizum

    Nota de premsa del 23 d'octubre                                 El Gran Recapte a Catalunya
    Dossier de premsa