Recaptes Banc Aliments Girona

Catal   Castellano

Gran Recapte
20 al 21 de novembre 2020

Resultats:
Sumant les donacions als punts de recollida i les donacions online, s'ha obtingut l'equivalent a 564 tones d'aliments. Representa un 31% ms que l'any passat.
Veure nota de premsa

Grcies a tots, donants i collaboradors!

Recordeu que sempre es poden fer donacions online o a travs de bizum al 00929

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya s una campanya de recollida d'aliments bsics per aconseguir que les persones ms necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentria. El 5,7 % de la poblaci de Catalunya est en situaci de pobresa severa i amb motiu de la pandmia el percentatge encara est augmentant ms. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat.

Aquest Gran Recapte 2020 ha estat diferent i no ha hagut recollida fsica ni posterior classificaci d'aliments. Durant tota la setmana del 16 al 21 de novembre, als supermercats i altres punts de venda, s'han pogut comprar vals que han estat facilitats a les caixes, a favor del Banc dels Aliments.

Donada la situaci de pandmia, la direcci del Banc dels Aliments de Girona va decidir, igual que algunes cadenes d'alimentaci, no posar voluntaris als punts de recollida. Agram la disposici de totes les persones que ja s'havien apuntat per informar als supermercats de la modalitat de recollida d'aquest any i esperem comptar amb ells el proper any.


             Suspesa la participaci de voluntaris, per la Covid-19

bizum bizum

    Nota de premsa del 23 d'octubre                                 El Gran Recapte a Catalunya
    Dossier de premsa