Banc Aliments de Girona
Aliments no han de ser residus
Setmana Europea de Prevenció de Residus

| Català |  Castellano |

Banc dels  Aliments de Girona participa a la
Setmana Europea de Prevenció de Residus


Els aliments mai haurien de ser residus!


Durant l'any 2014, Banc dels Aliments de Girona ha continuat la campanya d'aprofitament d'aliments, recollint aquells als que falten pocs dies per la seva data de caducitat o de consum preferent, però que estan en perfectes condicions. Aquests aliments són recollits per voluntaris del Banc o de les entitats beneficiàries i són distribuïts immediatament per el consum de les persones que els necessiten.


Aquest any s'ha afegit al comput de recollides la plataforma de distribució Mercagirona, a partir del 3r trimestre de l'any i han continuat les altres plataformes de distribució i els supermercats que venien col·laborant en anys anteriors. A la taula adjunta es pot veure l'increment d'aliments recuperats des de 2012, arribant l'any 2014 a 209 tones.A banda de les cadenes de supermercats i grans centres de distribució, hi ha petits comerços que també col·laboren puntualment en aquesta campanya.


Els aliments no han de ser residus!


Els supermercats i els comerços que vulguin col·laborar en l'aprofitament dels aliments i en la prevenció de residus poden contactar amb:

Banc dels Aliments de Girona
c/ Rutlla, 22, Girona
tel: 972 223 463

info@bancdelsalimentsgirona.org
picture