Recaptes Banc Aliments Girona
Català  Castellano

Gran Recapte novembre 2014

500 tones de gràcies!

500 tones d’aliments són les que al final aconseguirem fruit del Gran Recapte en totes les comarques de Girona. D’aquestes, 450 tones són les que s’han aconseguit directament del recapte entre els dies 28 i 29 en els supermercats i botigues; les altres 50 són les que aconseguirem amb el que resta de recollir i comptabilitzar d’algunes botigues, d'empreses, institucions i centres de treball, a més de l'aportació que fan les cadenes comercials en les quals s’ha fet el recapte. Per tant, hem aconseguit la fita que ens havíem marcat.

I ha estat possible gràcies a la col·laboració de la societat civil gironina, que un cop més ha demostrat la seva solidaritat. Per això m’agrada dir que el Gran Recapte no és quelcom dels Bancs dels Aliments – nosaltres tan sols fem de catalitzadors-  el Gran Recapte és de tota Girona, de tota Catalunya.

Gràcies per tant a tots. En primer lloc, a tota la ciutadania per les seves aportacions; després també a les cadenes comercials i botiges on s’ha fet recapte i als treballadors de les mateixes per com ens han facilitat la tasca, als coordinadors de cada punt de recollida, als voluntaris que han demanat la col·laboració dels clients i recollit i classificat les donacions, als transportistes que les han portat als magatzems, als voluntaris que han treballat – i continuen treballant- en el nostre magatzem en la classificació i envasat del Aliments, i també a tots el mitjans de comunicació per la cobertura que han fet del Gran Recapte i que, a no dubtar, ha contribuït molt a donar-lo a conèixer i estimular les donacions.

I no vull deixar-me als voluntaris permanents - veritable ànima del nostre Banc- els quals des de fa molt temps han estat treballant en la preparació i coordinació del Gran Recapte, donat tot el millor de si.

Repeteixo, a tots, 500 tones de gràcies.

Frederic Gómez Pardo
President del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona.Assenyalant la imatge amb el cursor, s'atura la successió

Punts de recollda, per comarques:
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
La Selva
Pla de l'Estany
Ripollès